Ik ga 18 KM wandelen voor onderzoek naar spierziekten!

Wendy Janssen

( Regulier ticket | Lid van team: #OnWenRenHanElv )

van totaal € 130 (15%)

In 2017 startte ik mijn inzet voor het Prinses Beatrix Spierfonds. En hoe... met mijn deelname aan de Nijmeegse vierdaagse, toen het nog op reguliere wijze kon. Onvergetelijk!

Het door jullie allemaal gedoneerde geld, een heel mooi bedrag, ging naar een bijdrage aan onderzoek naar Myotone Dystrofie. Een ziekte die sinds 2016 zo dichtbij is.

Sinds 2020 gaat mijn hart ook uit naar de nu 7/8-jarige Vince, die we op vakantie ontmoetten. Deze enorme Twentse doorzetter heeft de ziekte van Duchenne. Een heerlijk recht-voor-zijn-raap-mannetje met een voorliefde voor de Snollebollekes (want die gewone kinderliedjes zijn hem veel te saai!). Alle respect ook voor zijn ouders Tom Blokhuis en Jill Haarhuis, jullie zijn toppers!

Het Beatrix Spierfonds is in elk geval 'bij mij gebleven'. In 2021 liep ons team voor het eerst het Oranjepad en in 2022 hopen we de 18 km te gaan lopen. Met dit initiatief wil ik ook dit jaar weer dat iedereen weet dat gezonde spieren niet vanzelfsprekend zijn.
De spierziekten kunnen wij, gewone mensen, niet zelf oplossen. Maar we kunnen er wel richting aan geven, zodat knappe koppen dat wél kunnen!!!

En ik weet inmiddels hoeveel steun dit mijn vrienden, Vince en zijn omgeving biedt...

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 20 06-12-2021 | 20:11