Het Oranjepad 2022 - Rondje door de paleistuin

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de derde editie van Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Tijdens Het Oranjepad kleurt de omgeving van Paleis Soestdijk oranje, dankzij alle deelnemers die aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten. Gezamenlijk hebben we één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.  

Tijdens de wandeling krijg je een uniek kijkje in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Daarnaast ontmoet je vele anderen, die (ook) weten wat voor impact een spierziekte heeft op iemands leven. Er zijn verschillende afstanden waar je uit kunt kiezen. Omdat niet iedereen deze langere afstanden kan wandelen, hebben wij ook een Rondje door de paleistuin (rolstoeltoegankelijk). Hier kun je zelf bepalen hoever je gaat wandelen door de paleistuin. 

Alle wandelafstanden komen samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Wandel je ook mee op 8 oktober? Koop je startbewijs, laat je sponsoren en help mee in de strijd tegen spierziekten! 

 

Waar worden de donaties aan besteed? 

Met jouw deelname aan Het Oranjepad draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Alleen met wetenschappelijk onderzoek kunnen we de strijd tegen spierziekten voeren en uiteindelijk een medicijn vinden. Om zo spierziekten te stoppen. 

  

Meer info 


Andere opties 

 

Locatie en starttijd 

Om allemaal tussen 15.00 uur en 16.00 uur te finishen, adviseren wij je om 14.30 uur te starten bij Paleis Soestdijk. De finish is ook bij Paleis Soestdijk. 

 

(Het kan zijn dat de starttijden nog veranderen, houd daarom de website in de gaten) 

Bekijk alle
€ 30 18-10-2022 | 20:21 Aan: Team van Lee
€ 15 18-10-2022 | 20:12 Aan: Ik ga een rondje wandelen voor onderzoek naar spierziekten!
€ 30 10-10-2022 | 13:12 Aan: Team van Lee
€ 15 08-10-2022 | 12:35 Aan: Ik ga een rondje wandelen voor onderzoek naar spierziekten!