Thuis-editie - wandel mee vanuit huis

Kan je op 8 oktober niet naar Paleis Soestdijk komen? Dan hebben we goed nieuws! Dit jaar kun je ook vanuit huis meedoen aan Het Oranjepad. Zo kleuren we zelfs heel Nederland oranje!  

Je krijgt bij je aanmelding een code voor de eRoutes app, waarmee je de thuis-editie kunt volgen. Wandel 40, 20, 10, 5 kilometer of je eigen gekozen afstand, vanaf jouw eigen vertrekpunt. Via de app proberen we jouw ervaring ook zo oranje en koninklijk mogelijk te maken. Uiteraard is ook bij de thuis-editie het belangrijkste doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

Waar worden de donaties aan besteed? 

Met jouw deelname aan Het Oranjepad draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Alleen met wetenschappelijk onderzoek kunnen we de strijd tegen spierziekten voeren en uiteindelijk een medicijn vinden. Om zo spierziekten te stoppen. 

Meer info 

 
Andere opties 

  • 40 kilometer  
  • 20 kilometer 
  • 10 kilometer 
  • 5 kilometer 
  • Rondje door de paleistuin 

 

 

Met behulp van de eRoutes app leg jij op zaterdag 8 oktober 2022 jouw Oranjepad af en wordt jouw loop nog meer een beleving! Gebruik de eRoutes app om tijdens jouw loop door ons aangemoedigd te worden en virtuele stempelposten te ‘bezoeken’. Ook kun je de app voor jou een route laten uitstippelen, met jouw aantal kilometers. Zo loop je tijdens Het Oranjepad misschien wel een nieuw rondje! Uiteraard kun je de app ook gebruiken als je een eigen route wilt lopen.

Met onderstaande stappen krijg jij in de eRoutes app toegang tot Het Oranjepad:  

* Download de eRoutes app via Play Store of App Store op je smartphone 
* Open de app en maak een account aan of log in als je al een account hebt
* Ga in de menubalk naar ‘evenementen’ en kies voor Het Oranjepad
* Klik op activeer en vul jouw activatiecode in (activatiecode krijg je meteen nadat je bent aangemeld voor Het Oranjepad)

Op zaterdag 8 oktober 2022:
* Start jouw Oranjepad via de speciale button op het Homescherm
* Op basis van je eigen gekozen afstand en je GPS locatie stelt de app routes voor
* Kies één van de voorgestelde routes of ‘start zonder route’ om je eigen route te registreren
* De aanwijzingen starten gelijk. Je kan aan jouw Oranjepad beginnen! 

Klik hier als je nog vragen hebt over de eRoutes app. Mocht je vraag er niet tussen staan dan helpen wij je graag verder via oranjepad@spierfonds.nl 

Bekijk alle
€ 15 10-10-2022 | 19:11 Aan: Ik doe mee met Het Oranjepad voor onderzoek naar spierziekten!
€ 5 07-10-2022 | 23:01