Wandelen met Tim Knol

Schrijf je in!

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de derde editie van Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Dit jaar hebben we een unieke samenwerking met Tim Knol en kun je samen met hem wandelen voor de strijd tegen spierziekten. Onderweg verzorgt Tim een aantal prachtige akoestische optredens.

 

Tim heeft zelf van dichtbij meegemaakt wat de impact van een spierziekte is: “Een goede vriend van me is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Duchenne. Het is zo verschrikkelijk om te zien hoe iemand door een spierziekte steeds verder aftakelt. Daarom wandel ik mee, om zo nog meer aandacht te vragen voor de strijd tegen spierziekten.”

 

Tijdens deze muzikale wandeling loop je ongeveer 10 kilometer, met tussendoor een aantal muzikale pauzes. Uiteindelijk komen alle wandelafstanden samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald voor onderzoek naar spierziekten. Wandel je samen met Tim mee op 8 oktober? Koop dan snel je startbewijs (20 euro), er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, laat je sponsoren en help mee in de strijd tegen spierziekten!

 

Waar worden de donaties aan besteed? 

Met jouw deelname aan Het Oranjepad draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Alleen met wetenschappelijk onderzoek kunnen we de strijd tegen spierziekten voeren en uiteindelijk een medicijn vinden. Om zo spierziekten te stoppen. 

  

Meer info 


Andere opties 

 

Locatie en starttijd 

De start en finish locatie is Paleis Soestdijk. De wandeling met Tim Knol start om 12.15 uur, zorg dat je op tijd bent. Alle afstanden zullen tussen 15.00 uur en 16.00 uur finishen.

(Het kan zijn dat de starttijden nog veranderen, houd daarom de website in de gaten) 

Bekijk alle
€ 15 03-11-2022 | 19:03 Aan: Team David & Jet
€ 15 31-10-2022 | 13:58 Aan: Ik ga samen met Tim Knol wandelen voor onderzoek naar spierziekten! Voor lieve, dappere Fenna.
€ 30 13-10-2022 | 12:06 Aan: Fenna
€ 10 11-10-2022 | 12:47 Aan: Fenna